Ett varmt tack

Direkt från Sportfiskemässan i Kista kommer ett tack från en ödmjuk och hedrad fiskeskribent. Den här introverta bloggen blev just utnämnd till ”Sveriges bästa fiskeblogg 2013”. Jag är naturligtvis mycket glad över den utmärkelsen, även om jag också vet att det givetvis är svårt att säga vilken blogg som skulle vara ”bäst”. Idel fina bloggar, med varierande inriktning och syfte, var nominerade till det slutgiltiga urvalet. 
Allt beror förstås på ur vilken vinkel man betraktar det hela. Vad som är ”bäst” är också en högst personlig sak.


Men, det som gör mig extra glad och stolt är att den här lilla bloggen – i webbuniversums ena hörn – valdes ut på grund av faktorer som jag brinner för och alltid har haft som centrala element i mitt bloggande: foton, språk och innehåll. Jag har alltid strävat efter att hålla en hyfsad kvalitet på fotona och sikta på att texterna ska vara någorlunda genomtänkta och att formuleringarna inte är en slump – utan frukten av något jag vill åstadkomma. Jag vill ha en form av kvalitetshöjd – även om det ”bara” är en blogg.

Därför gör det mig vördnadsfullt nöjd när tre välkända fiskeprofiler, med mångårig och djup kunskap i ämnena sportfiske och fiskemedia, valde min blogg utifrån ett sådant innehållsperspektiv. Juryn bestod nämligen av de tre namnkunniga fiskeprofilerna Pär Lindberg, Johan Broman och Jörgen Larsson. Tack till arrangören FisheEco, till juryn och till alla er som läser, skickar glada kommentarer och peppar mig. Nu måste jag nog ut och fiska. Tjingeling.

Läs mer här: http://fisheco.se/news.php?modulID=2&newsID=5694

19 reaktioner på ”Ett varmt tack”

  1. Du är värd allt lov Nicka! Jag har följt din blogg länge och tycker den är toppen! Tack för ett trevligt föredrag i lördags också. Både jag och sonen blev otroligt taggade inför nästa Gotlandssväng. Dessutom gillar jag Jono. Bara en sån sak… ;)<br />Skitfiske!<br />/Marcus

  2. Grattis! Fuldt fortjent. Kan bare holde med juryns motivering.<br />Skitfiske och skitblogging.<br />/Jacob

  3. Grattis Nicka<br />När sol,vind och vatten möts blir det kemi,fånga det, det kan du.<br />Träffade dig i fredags i en prat bubbla med första kastet och 15 danskar på Öland.<br />CeDe

  4. Ovanligt välförtjänt! Tidigare följde jag det mesta i fiskemedia men nu för tiden när dygnet av någon konstig anledning inte tycks innehålla lika mycket tid för fiske eller fiskesnack så är din blogg den enda jag återvänder till med lika stor behållning varje gång. Keep on blogging i samma anda! Mycket bra! 🙂 <br />mvh<br />Christoffer

  5. Stort Grattis!<br />Det var du verkligen värd!,som tidigare sagt så är din blogg så bra att den undanhåller mig från fiske lite då och då….<br />Tomi

  6. Grattis till utmärkelsen! Tyvärr var jag på Gotland under fiskemässan! Men vad gör det när drömöringen smäller på (6,22kg)! Inser nu att shimano 2500 rulle inte räcker till, men skönt att veta att de stora finns där, man måste bara fiska i 7-8 år =)<br />

  7. Härligt. Men då ska du veta att du är lyckligt lottad. ;)<br />7-8 år är en droppe i tidshavet för den typen av fisk. Jag känner dem som fiskat det dubbla (på <i>hemmaplan</i> – och <i>ofta</i> …) och inte fått den där.

  8. Se om man kanske kan toppa resultatet till påsk! =) Målet har varit att slå farbrors på 6,8 så än är jag inte riktigt där! <br /><br />Skitfiske!

  9. Stort grattis Nicka!<br />Det är du värd o det bestämdaste. <br />Hoppas då får ett riktigt bra fiskår 🙂

Kommentarer inaktiverade.