Under tiden – i Världen

En välbehövlig resa, lite nya vyer och ett break i vardagen sitter som en smäck. Men om jag nu trodde att jag hade haft det exceptionellt under en avstickare över en långhelg, så landade jag snabbt igen. Under min lilla frånvaro hann det dimpa ner en del mejl från både norr och söder. Den resande kocken var värst. Se bara.

Ett vatten så glasklart (och antagligen vansinnigt ljummet) har jag inte ens i badkaret. Somliga ska alltid vara värst.

Foto: Fredrik Örberg

3 reaktioner till “Under tiden – i Världen”

  1. Äh det är inte så märkvärdigt det här.. Var bara ute några timmar på lunchrasten o råkade snubbla över ett stim Bonefish, tappade fyra landade fyra. Värre var dt när en Manta kom o sög i sig rappala wobblern bakom zodiaken, då blev det åka av… Eller tonfiskarna som gjorde rent hus på min lilla jerkspole.. <br /><br />Nä nu längar man hem till gäddorna igen. <br /><br />F

  2. 🙂 Men då har ju glömt berätta om Sailfishen som vi fick samma dag fast under förmiddags "fikat" 😉 <br /><br />Spara några gäddor åt mig sen när Juni klampar på.<br /><br />F

Kommentarer inaktiverade.