Gott nytt fiskeår

Bloggläsare och tillfälliga besökare!

Vi är framme vid bokslut för året 2016. För egen del har fiskebloggandet varit mer sparsamt än brukligt. Linor har flugit, krokar blötts och åtskilliga sjömil av vatten korsats. En hel del minnesvärda fiskeupplevelser finns lagrade i minnesbanken. Erfarenheter, nya idéer och ifrågasättanden av gamla teorier får tillsammans bilda grogrund för nya erövringar. 

Just nu är 2017 ett oskrivet blad. Men, fiska tänker jag göra. I salt och sött, på längden och tvären. Lite av det jag upplever hamnar här i form av bild och text. Hoppas du är med mig – och att du själv får minnesvärda upplevelser att mysa åt framöver.

Gott nytt år – med eller utan fiskar!3 reaktioner till “Gott nytt fiskeår”

  1. God fortsättning Nicka. Jag ser fram mot många inspirerande blogginlägg från dig. Alltid en fantastisk läsning och fina bilder! Skitfiske på dig, så kankske vi syns på kusten senasre i år… 🙂

Kommentarer inaktiverade.