GOTT NYTT 2018

Spönötare och linsträckare! 
Ska jag göra en superkort sammanfattning så går 2017 inte till historien som något särskilt bra fiskeår för mig. Lite för ont om tid och urusel timing. Men, ändå har jag några minnesvärda och härliga stunder att blicka tillbaka på. Mest har det handlat om mina två favoritpredatorer: gädda (på bortaplan) och havsöring (på hemmaplan). Antagligen blir det samma visa under 2018, även om jag drömmer om mer tid för rappa abborrar, truliga rudor, luriga sutare, omöjliga gräskarpar, hemlighetsfulla gösar och mycket annat. Vi får se.
Jag önskar dig ett underbart fiskeår 2018 – men framför allt ett bra år med god hälsa och många fina upplevelser för dig, dina nära, kära och vänner. Fiske är inte allt. Det är bara en av alla saker vi använder vår tid på Jorden till. 😉
Tight lines! Gott nytt år!

9 reaktioner till “GOTT NYTT 2018”

  1. Godt nytår til dig også, Nicka. Ser frem til mange læsværdige beretninger også i 2018!
    /Jacob

  2. Hitta din blogg nyligen! Och vill tacka för en härlig läsning och prepp inför våren på Gotland, jag har ju en del att läsa ikapp! 🙂 Mina svärföräldrar har flyttat till Gotland, Vikalu, så jag ska ge mig ann havsöringsfisket tänkte jag då vi är ofta där och hälsar på. Tyckte det var kul att du kör multi precis som jag! Jag struntade i alla rekommendationer att köra haspel då jag själv kör multi till både gädda, gös och borre här i mälaren / skärgården. Inskaffat mig ett Searun Progressive 10 fot samt satt på min Metanium 151HG MGL på denna. Hoppas det gör susen trots att det inte är Abu-grejer. 😉 Ska försöka läsa ikapp ditt skrivande, uppskattar det! Skitfiske!

  3. Haha tackar och bockar tillbaka! Får väl dänga på min gamla Amb 5500 pro rocket nån dag så att du blir nöjd där med! xD Har faktiskt funtat på att köra UT-trim till den, fast är ju rätt dyr uppgradering för en sån gammal rulle. 😛

  4. 🙂 Nädå. Man ska fiska med det man gillar. Men jag rekommenderar starkt ett UT-trim till Rocketen. Jag kör med en sådan mellan varven och det är ju en svårslagen arbetshäst.

Kommentarer inaktiverade.