REKORDLÅNG PAUS – nu kommer hösten

Fiskevänner och bekanta! 
Jag har inte slutat fiska. Inte heller slutat blogga. Men jag valde att ta en lång paus under sommaren, för att vila, skaffa inspiration och dessutom ta mig en djup funderare över hur mycket och ofta jag egentligen kan göra det här.

Under senvåren fick jag också ta emot några riktigt märkliga och aggressiva meddelanden från människor som kallar sig fiskare, men ändå inte verkar ha kunskap eller omdöme i de mest elementära frågor kopplade till vår kära syssla. Jag ägnade på tok för mycket tid åt att förklara, berätta, informera och ibland till och försvara mig. Eller jag försvarade snarare de idéer, normer och värderingar de flesta av oss har. Jag blev ett ofrivilligt språkrör, vilket man får står ut med om man sticker ut sin långa näsa i blåsvädret.

Som tur är vägs allt det där upp av de oerhört många fler trevliga och kunniga sportfiskare som har vänligheten att komma med glada tillrop och support. Ni är många, många fler och mycket, mycket roligare att kommunicera med. Således fortsätter jag väl ett tag till. Mellan jobb som är både fiskerelaterade (Sportfiskarnas storfiskregister, Fiskejournalen etc) och alla de andra uppdrgen, så ska jag blogga vidare. 


Vi hörs och ses snart. Det nalkas höst. Då är det mycket som brakar loss med full kraft. Tills dess: Må gott där ute och kom ihåg att fiska med huvudet högt och öron och ögon öppna. Var snälla mot varandra och njut av tillvaron.
Skitfiske!

3 reaktioner till “REKORDLÅNG PAUS – nu kommer hösten”

  1. Ja, hösten annalkas och med det en lååång väntan längs den skånska kusten pga fredningen. Då är jag glad för att du fortsätter med ditt bloggande för att på så sätt mildra fiskeabstinensbesvären!!
    skitfiske//javier

Kommentarer inaktiverade.